top of page

PURE KEUKEN gezond & van eigen bodem

Onze visie op koken

Als we ons lichaam met de juiste dingen voeden, dan voelen we ons goed, hebben we veel energie en geen last van kwaaltjes en muizenissen.  Het is een filosofie waarvan ikzelf aan den lijve de magie heb mogen ervaren, en die ik graag doorgeef aan mijn gasten. 

Gezond eten begint uiteraard met gezonde ingrediënten: zongerijpt fruit en groenten vol voedingstoffen uit eigen tuin, biologische ingrediënten, verse bereidingen, ...

Ik ga echter graag nog een stapje verder door mijn kennis over de polariteitsleer (yin-yang) en andere voedingsleren te integreren zodat de maaltijden evenwichtige en optimaal verteerbaar zijn.

26101C86-0395-45C5-A1B5-00752670481C.jpeg
FE1A7B20-B6A4-4703-A646-5CD673F6FB45.jpeg

Wat mag je verwachten?

Het ontbijt bestaat uit zelfgebakken brood, biologische kazen en yogurt, diverse muesli's, noten, zaden, fruit, huisgemaakte confituur, eitjes, pannenkoeken, smoothies, en ook wel eens een miso-soep of havermoutpap voor de liefhebbers of een 'inspiratie van de dag'.

Het diner, varieert volgens het seizoen. Hierbij een kleine greep uit de talloze mogelijkheden: Chili sin/con carne met wraps, verse knapperige sla en huisgemaakte humus, een Thaise curry boordevol verse groenten, overheerlijke groentelasagne met diverse slaatjes, falafel van pompoen met stoofpotje van groenten, salade caponata met zomergroenten, ovengeroosterde groenten vergezeld van andere lekkernijen, quinoa-salade met limoen en munt, blini’s met geitenkaas, diverse pasta’s met huisbereide pesto,…. en m'n inspiratie is nog lang niet op…

De catering tijdens workshops is 'op maat' en voor meer informatie kan je hier klikken

Kookboek 
'Voeding is je beste medicijn'

In mei 2012 verscheen ons kookboek 'Voeding is je beste medicijn', geschreven door mezelf en collega Trix Verheyen. Een boek over evenwichtig koken, vol goede combinaties en overheerlijke gerechten! Als we ons lichaam met de juiste dingen voeden, dan voelen we ons goed, hebben we veel energie en geen last van kwaaltjes en muizenissen. Een uitdaging, een uitnodiging voor iedereen op zoek naar naar evenwichtige en gezonde voeding!

Het boek is momenteel uitverkocht en wordt niet meer herdrukt. We werken momenteel aan de uitgave van een e-book dat je hier zal kunnen bestellen. Geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje, dan brengen we je op de hoogte zodra het boek klaar is.

Voeding is je beste medicijn-800x800.jpg
bottom of page