top of page

OVER ONS 
& onze droom

Hoe het begon...

Ons verhaal begon vanuit het verlangen naar een plek om te wonen en te werken waar het véél rustiger was dan het drukke Deurne (Antwerpen, BE) waar we toen woonden. We zochten rust, landelijkheid, authenticiteit en natuur, maar vonden in eigen land niet wat we zochten. Pas toen we onze zoektocht verlegden naar de Auvergne, kwamen we op het juiste spoor. We vonden onze boerderij! We voelden met heel ons hart dat dit de juiste keuze was. En we vertrouwden erop dat wanneer je iets vanuit het hart doet, het altijd goed is en zal zijn. De boerderij werd  verbouwd  en we gaven deze plek de naam 'Shenmen', naar het acupunctuurpunt dat dit vertrouwen vanuit het hart ondersteunt.  

IMG_8935_edited.png
8e0df9b6-2e94-49ac-a2e0-41dd3c45061a.JPG

Over Rein

Al snel begon ik yogalessen te geven voor de locale bevolking. Hier kon ik naast de yogakennis ook al mijn kennis over accupunctuur en mindfullness in kwijt.  Een volgende logische stap was de uitbouw van de chambres d'hôtes, gîte en table d'hôte... We deden alles met ons volledige hart, en vanuit het verlangen onze gasten een heerlijke plek van thuiskomen te bieden. En dit werkte. We werden beloond met tevreden gasten die jaar na jaar terugkwamen, en ook op Booking.com haalden we een score van 9,8.

Bij Shenmen  ontvangen we  mensen vanuit ons hart. 'Shenmen' draagt bij tot rust en harmonie van geest en emotie, een ideale plek om even stil te staan en tot rust te komen!

Spreekt ons project je aan? Welkom!

bottom of page