TOPLOCATIE 
voor workshops & 
opleidingsweken

Krachtige aardeplek

Ben je zelf therapeut in yoga, tai qi, lichaamswerk, massage, relaxatie of aanverwante disciplines en ben je op zoek naar een rustige kwalitatieve krachtplek met een grote werkruimte? 

 

Een plek waar de lucht nog helemaal schoon is, de sterren overvloedig schitteren en  de aardekracht voelbaar is? Een plek vol stilte en rust? Waar je  kan thuiskomen en waar je omgeven wordt door warme, kwalitatieve zorg?

Dan is Shenmen een plek voor jou!

Shenmen.JPG
59B48BE4-82AB-4361-989B-6696278B4ED7.jpeg

Onze zaal & kamers

Onze zaal is 65m2, en beschikt over eigen futons, kussens en dekentjes. De houten vloer, hoge ruimte en grote ramen met uitzicht over de tuin en de velden, maken het een ideale zaal voor lichaamswerk en meditatie.

Bij een groepsverhuur zijn er 5 kamers ter beschikking: de 3 kamers van de chambre d'hôtes en de 2 kamers van de gîte. In totaal is hiermee slaapplek voor 10 personen. 

Een groepsverblijf kan voor groepen van minimaal 6 en maximaal 10 personen.

Gezonde catering

We ondersteunen elke groep met onze warme zorg en betrokken aanwezigheid. Naargelang de wens verzorgen we ook ontbijt, lunch, vieruurtje en avondeten.

De maaltijden zijn meestal vegetarisch en zijn volledig huisgemaakt (mayonaises, dressings, dipsausjes...). We werken steeds met dagverse bioproducten. Op vraag kan er volledig vegetarisch gewerkt worden, en we houden ook graag rekening met voedingsallergieën of -intoleranties.

 

Indien je er als groep voor kiest om zelf te koken, dan kan de gastenkeuken gebruikt worden om een lichte maaltijd klaar te maken of om iets op te warmen. Daarnaast is er natuurlijk ook de optie van een restaurant in de buurt (dichtstbijzijnde op 7 km in Montmarault).

BA07AF1B-0293-4E7E-A500-05B38CB14320.jpeg
E2250689-2D96-42FA-BA52-590C03EF36F7.jpeg

Offerte op maat

Interesse in een verblijf bij Shenmen met jouw groep?

Stuur ons een mailtje met wat uitleg over het opzet van jullie verblijf, de wensen, het geschatte aantal personen,...  Wij maken op basis hiervan graag een offerte voor je op.

Wil je alvast kijken naar de beschikbaarheid voor de periode waarin je wenst te komen? Dan kan hier.

Geplande Workshops 2022

Alchemie van beweging & vitaliteit met Hilde Broeckhove

van 6 tot 12 augustus

Een zomerse onderdompeling in Merdiaan Chi Kung, 5 Elementen Yoga en het Levenskrachtritueel.

Voor iedereen die ervan houdt z'n lichaam, hart en geest op fysiek, energetisch en spiritueel niveau te voeden...

Yoga met Cindy Hermans en koken met Rein Croymans

van 19 tot 23  augustus

Cindy geeft 2x per day een HATHA yoga-les met aandacht voor adem, lichaam en geest

Rein neemt je mee in de wereld van onze immuniteit - hoe houden we ons  immuunsysteem optímaal - hoe houden we onze darmen gezond, polariteit in voeding en vooral veel nuttige tips en weetjes, want ze neemt je mee naar de keuken.

EA5DF864-2831-4905-8AFB-34E2AEAF66B8.jpeg

Jullie hebben me ons een zalige tijd bezorgd. Speciale dank aan Jozefien en Rein. Er verschijnt een spontane glimlach als ik aan de yoga denk en het gezonde heerlijke eten. Dank je wel. Een onvergetelijke ervaring!

Lovende woorden kunnen niet omschrijven wat jullie ons gegeven hebben!
Een paradijs, hemeltje op aarde. Een streling voor lichaam en geest en tong... :)
Ik koester dit plaatsje en de mensen voor altijd in mijn hart. Zoveel liefde en warmte.


-

Yogatime Belgium met Jozefien Scheepers ​(aug 2018)